Standbouw

De beurs, dé plek voor persoonlijk contact met uw doelgroep. De presentatie van uw bedrijf moet dan ook optimaal zijn. Daarom staat bij PR Support persoonlijk contact ook aan de basis van uw stand. In nauw overleg krijgt uw stand vorm, gebaseerd op uw bedrijfsidentiteit, imago, producten en bovenal gebaseerd op uw wensen.
Wanneer de uiteindelijke vorm van de stand is bepaald op basis van uw wensen, doelstelling en budget maken we uw stand met veel zorg en vakmanschap. Doordat de elementen uit hout zijn vervaardigd, is er veel mogelijk. Wij garanderen dan ook een kwalitatief hoogwaardig product.
Uw stand is creatief en exclusief en kan door gebruik te maken van elementen geschikt gemaakt worden voor meerdere plaatsingen.
De elementen kunnen door ons in opslag worden genomen, zodat wij de stand voor u kunnen herbouwen, hetzelfde… of weer helemaal anders. Vriendelijk voor uw budget en voor het milieu.

Een kleine stand, een grote stand. In alle gevallen willen de ontwerpers van PR Support u verrassen met een origineel standontwerp. Wij maken uw presentatie tot uw visitekaartje, ongeacht het aantal vierkante meters dat u tot uw beschikking heeft.
Bij het vervaardigen van uw stand gaat altijd een nauwkeurige planning vooraf. Dit bereiken wij door zoveel mogelijk onderdelen voor te bereiden in onze werkplaats. Hier kunnen wij bijvoorbeeld uw stand aanpassen aan uw producten. Zo zijn we in staat om, binnen de afgesproken termijn, uw stand op te bouwen en op te leveren. Zodat u op tijd uw stand kunt inrichten!