Uw checklist voor het bouwen van een stand

Wilt u een stand laten bouwen? Wij helpen u verder om inzicht te krijgen. hieronder staat een checklist van zaken die u goed moet doorlopen alvorens u een stand laat maken/ ontwerpen.

Checklist

  1. Introductie
  2. Ontwerp
  3. Offerte
  4. Bouw
  5. Oplevering

Plan van Aanpak
Onze werkwijze is betrouwbaar, doordat wij continu onze kwaliteit willen verbeteren en dat doen wij door goed naar u te luisteren. Om te kunnen bijdragen aan een succesvolle beurs maken wij gebruik van onze checklist.

Introductie
Uw wensen en eisen met betrekking tot uw te presenteren product of dienst, doelstelling, doelgroep, type beurs, ontwerp en budget zullen door ons tijdens een eerste kennismakingsgesprek worden geïnventariseerd door middel van een briefing.

Ontwerp
Onze ontwerpafdeling zal al uw wensen en eisen vertalen naar uw verwachte standconcept, belicht vanuit diverse aanzichten. Wanneer u een eigen standontwerp heeft of bestaande onderdelen wilt hergebruiken, denken we graag met u mee.
Daarnaast zullen wij de offerte opmaken.

Offerte
Wij komen bij uw bedrijf het standconcept presenteren en de offerte bespreken. Hierop gebaseerd maakt u uiteindelijk een beslissing om ons de opdracht te geven.

Realisatie
U heeft gekozen vóór ons! Wij zullen uw standconcept op een perfecte wijze uitvoeren tot een goed eindresultaat, het visitekaartje van uw bedrijf. Naast het realiseren, kunnen we ook verschillende zaken uit handen nemen, zoals het aanvragen van elektra, ophangpunten, bouwvergunningen, dtp opmaakwerk et cetera.

Oplevering
Oplevering vindt plaats op de stand op een vooraf afgesproken tijdstip. Zoals eerder vermeld, streven wij naar een perfecte uitvoering met een uitstekende nazorg van uw stand. Wij zullen er dan ook alles aan doen dat u tijdens de oplevering van uw stand méér dan tevreden bent.